Home » Uncategorized » SRFT a participat la întâlnirea tehnică privind proiectul LAKI, organizată la ANCPI

SRFT a participat la întâlnirea tehnică privind proiectul LAKI, organizată la ANCPI

În data de 01.09.2021, a avut loc la sediul ANCPI întâlnirea solicitată de către UGR, privind implementarea cu succes și la termen a proiectului LAKI. La solicitarea uniunii, transmisă în data de 23.08.2021), Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a răspuns prin adresa nr. 39543/30.08.2021, prin care a comunicat acordul privind întâlnirea solicitată.


La întâlnirea din partea UGR au participat d-nii Ionuț Săvoiu, președintele uniunii și Cornel Păunescu, președinte onorific. De asemenea, a participat și d-nul Octavian Balotă Laurențiu, vicepreședinte al S.R.F.T. (Societatea Română de Fotogrammetrie și Teledetecție), invitat al UGR.
Din partea ANCPI au fost prezenți la întâlnire dna Ana-Maria Deică, șef serviciu Direcția de Înregistrare Sistematică, și dnii Mircea Viorel Popa – director general adjunct ANCPI, Victor Adrian Grigorescu – director Direcția de Înregistrare Sistematică, Ioan Buzaș – director Direcția de Cadastru și Geodezie.
Centrul Național de Cartografie a fost reprezentat la această întâlnire de către d-nii Radu Dan Nicolae Crișan – director general adjunct CNC, Neculai Avramiuc – șef serviciu Geodezie și Cercetare-Dezvoltare și d-nele Iuliana Cuibac și Iuliana Pârvu, ambele consilieri cadastru.
Principalul subiect discutat în cadrul întâlnirii, așa cum a fost solicitat, s-a referit la probleme tehnice legate de implementarea cu succes și la termen a proiectului LAKI III.
Cu această ocazie, s-au discutat și unele aspecte tehnice și organizatorice care sa contribuie la promovarea tehnologiilor fotogrammetrice și Lidar în domenii conexe, fiind analizată oportunitatea utilizării acestora pentru marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transport

Comments are closed.